Ainekset:

perkeleesti paahtoleipää. 6 pakettia valkosta ja 4 mustaa. Suattaapi olla ettei riitä, suattiipi olla että riittää.

6 pussillista kinkkusuikaleita, korpelan on paras, savusuikale käy.

Paprikata, punasta ja keltasta

Creme bönzyyr, pippuri tai valkosipuli ja yrtit. Tuorejuusto käy.

Kermaa.

guazkagaguamolepurkki

lihaliemikuutio. kasviskin käy mutta sit kantsii varmaan kinkkusuikaleetkin vaihtaa johonkin muuhun.

kurkkua

sulatejuustoo, olympia on hyvä.

pari tuubia majoneesia

ruohosipulia. (hyi vittu)

punajuurenlientä tai elintarvikeväriä

kirsikkatomaattia

oliivia

Valmistus

Veistä veitsellä paahtoleivistä reunat pois. Tai jos mahollista niin pistä joku muu tekemään se. Hahmottele kynällä leivinpaperiin hello kitty -muoto tai mitä kakkua nyt ikinä väsäätkään. Veistele leivänpalat siihen sopivaksi, laita vaikka kaksi kerrosta niin tulee jämäkämpi pohja.

Kostuta lihaliemellä jota olet valmistanut ainakin litran. siis vodaa ja se kuutio keitettynä. Levitä täyte. Laita toisen väristä leipää. Levitä täyte. Laita toisen väristä leipää. Levitä täyte. Jatka jos on vielä jotain jäljellä. Leipäkerros kostutetaan aina lihaliemellä, sitten täyte, sitten leipäkerros, lihaliemi ja täyte. Ei ole vaikeeta.

Täyte.

Kinkkusuikaleet, paprika pilkottuna, kakkamoole, tuorejuusto tai creme bonjour, kerma kaikki vatiin ja sauvasekotinta perään. Tee niin hieno seos kun viittit.

Sulla siis on nyt läjässä tuo niin laita päälle leivinpaperi, tasainen, mieluiten kakkua isompi levy ja jotain painoa. ei liian painavaa. Anna vetäytyä vähintään 12h jossain kylmässä. Kannattaa kakku huomioida kylmätilan mukaan ettei käy kun mulla ekalla kerralla. Otin ruokakaapista hyllyvanerin ja kasasin siihen päälle. Ei meinannu mahtua kellarluukkuun. Toisen piti mennä komeron puolelle ja toisen ojentaa ja oviaukon kohdalla salamannopea kallistus.

Kuorrutus.

Haet sen hyvin tiiviiksi vetäytyneen kakun ja teet pienen pintakäsittelyn. Majoneesit ja sulatejuusto sauvasekottimella yhteen. Lusikallakin onnistuu mutta tuppaa jäämään paakkuseks. Punajuuresta lientä värjäykseen. Paitsi jos et halua punasta niin värjää jollain muulla. Sit mätät sitä lusikalla kakun päälle ja veitsellä meikkaat kaiken leivän piiloon.

Koristelu.

Tässä siis tehtiin helou kissaa joten rusetti tuli paprikasta, nenä kirsikkatomaatista, silmät oliivista, viikset ruohosipulista ja reunoille heittelin kurkkuraastetta. se pitää oikeesti paiskoo sinne ja tähdätä hyvin.

Tämän kakun paino oli henkilövaa'alla mitattanu 7,1 kiloo eli sen syönee yksinään muutamassa päivässä.